perjantai 1. toukokuuta 2015

Gran Canaria- Maspalomas

Me käytiin Maspalomaksessa 20.3.-28.3 välisenä aikana ja voi että siellä oli ihanaa! En halua ees muistella sitä, kun tulee niin järjetön ikävä. Ton takia en myöskään halunnu muokata kaikkia kuvia blogiin. Mut kuvia tuli otettua paljon, kamera meni täyteen.
Tosiaan, kun lähettiin lentokoneella ilmaan niin olin niin jännittyny, ihan paniikissa ku mulle oltiin kerrottu että se lähtö on kauhea mutta sehän oli aivan ihanaa tuntea se vauhdin huuma ja huomata että nyt ollaan ilmassa! Oli ihana kyllä päästä maan pinnalle takasinki :D
Kun me lennettiin sieltä pois niin meille suotiin auringonlasku ihasteltavaks. Se oli niin kaunis ja samoin oli kaupungin valot jotka loisti muuten pimeässä maailmassa. Mun mielestä kaikkien pitäis nähä maailma lentokoneesta. Se on niin kaunis ja ihmeellinen ja sitä ajatellessa tulee vaan mieleen että Jumalan on täytyny se luoda.
Oli kyllä niin masentavaa palata Suomeen, vettä sato ja oli kylmä eikä missään ollu enää palmuja!

Mutta hyvät muistot matkasta jäi, oli ihanaa <3

1 kommentti:

  1. Niin kauniita kuvia! Näitä ois kyllä kiva nähä lisää, vaikka sanoit ettet halua muistella sitä, hehe:D Mä jään seurailemaan sun blogia, tää erottuu massasta oikein kivasti!

    VastaaPoista

© Teresa, palvelun tarjoaa Blogger.