perjantai 1. toukokuuta 2015

Curvy model

Kuvat on ottanut rakas äitini ♡

Ostin nuo housut kirpusta ja halusin sit niitä kuvailla kun ne oli niin hauskat. Hain näissä kuvissa ehkä jotain vanhanaikasta, en osaa sanoa minkä luvun tyyliä.
Jos multa kysytään niin mallien kokolappu sais vaihtua ainaki kolmeenkymmeneenkaheksaan. Ja xl-mallit vois olla oikeesti xl-kokosia eikä mitään m-kokosia. Miks ne on xl-malleja jos niiden koko on 40? Huoh.

Nythän on vappu. Meillä ei vappua oikein mitenkään juhlita, enkä mä voiskaan tehä mitään koska mulle iski taaas flunssa. Oon syönykkin terveellisesti niin missä vika? Tylsää tää sairastelu.
Mutta hyvää vappua kaikille, älkäähän vetäkö överiks! :(

//EDIT: muokkasin taas blogiani, halusin että nää kuvat näkyy kokonaisina siinä näytöllä, mutta tajusin liian myöhään että niin en pääse koskaan tekemään koska se vaatis vaakakuvien koon muuttamisen ihan älyttömän pieniks, niin että niistä menis laatua yhä enemmän. Joten räpläsin tän kanssa varmaan pari tuntia ihan vaan palatakseni samaan alkutilanteeseen. Niinpä.

Mun täytyy myöntää että mä kokeilin photoscapella naaman suttaamista tai siis että siitä tulis semmonen tasanen ja käytin sitä tossa ylimmässä kuvassa kun mulla oli pari näppyä näkyvillä. Musta tuntu että se on jotenkin huijausta ja jos kertosin siitä teille niin se ei ehkä olis niin paha juttu... :D

6 kommenttia:

  1. Oih, näytät aivan mallille!
    ps. tykästyin banneriin, ihanan raikas ja kesäinen :3

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä kuvia! Oot todella kaunis ja sun blogikin on kiva :)

    http://riskiryhmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Poseeraat jotenkin tosi rennon oloisesti, ja toi sun hakema vanhanaikainen vaikutelma onnistui hyvin (: Paranemisia sulle, kipeenä on inhottava olla. Oli sit vappu tai mikä tahansa muu päivä. Ei meilläkään ole ollut tapana juhlistaa vappua, mutta mikspä sanoa ei hyvälle tekosyylle pitää hauskaa kavereiden kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! kiva kun joku kommentoi postauksen kirjotustakin! :)

      Poista

© Teresa, palvelun tarjoaa Blogger.